53 hodnocení

Esthe Pro Labo Flora Balance

Vyrovnává mikroflóru trávicího traktu, posiluje imunitní systém, zlepšuje metabolismus, kompenzuje nedostatek laktobacilů, zeleniny a ovoce ve stravě. Dokáže až 2kg potravy strávit.

Skladem (>5 ks)
Kód: 1650
Značka: Pro Labo Concept
2 300 Kč 2 053,57 Kč bez DPH
Kategorie: Pro Labo Concept
? Typ pleti: Normální, Citlivá a suchá, Problémová (akné), Rozšířené póry, Kuperóza a rosacea, Pigmentové skvrny, Vrásky
? Typ produktu: Výživové doplňky
? Určené na: Tělo

Vyrovnává mikroflóru trávicího traktu - posiluje imunitní systém - zlepšuje metabolismus - kompenzuje nedostatek laktobacilů, zeleniny a ovoce ve stravě.

 

Bio aditivum obsahuje laktobakterie 100% rostlinného původu a bez umělých barviv, aromat a konzervantů.

 

Výroba je založena na staletí staré japonské technice přirozené fermentace potravinářských produktů s využitím nejnovějších technologií a výzkumu v oblasti medicíny.

 

Ve srovnání s laktobakteriemi v mléčných výrobcích jsou laktobakterie v rostlinách tělem mnohem snadněji absorbovány. Lze je nalézt v tradičních japonských pokrmech, jako je miso pasta a fermentované fazole natto.

 

Jako surovina jsou obsaženy bakterie mléčného kvašení odvozené od „SUNKI-ZUKE“ a 152 druhů kvasinek pocházejících z domácích rostlin. SUNKI-ZUKE je tradiční fermentovaná okurka bez přidané soli z Kiso District v prefektuře Nagano v severní části Japonska. Sunki okurky“ jsou tradičním jídlem prefektury Nagano v regionu Kiso, kde žije mnoho zdravých starších lidí.Tato okurka je oblíbená u místních lidí už před 400 lety. Míchání 152 druhů domácích rostlinných kvasnic, které jsou pečlivě vybírány na základě čerstvosti.
Přizpůsobte špičkovou technologii fermentačnímu procesu „Kvasnice“ s použitím 152 druhů zeleniny, ovoce a mořských řas.

 

Díky patentované technologii výroby rostlinných nano-mléčných bakterií menších než 1 mikron se Japoncům podařilo překonat všechny rekordy v proaktivním využívání mikroorganismů.

 


 

Jedna tyčinka obsahuje 400 miliard laktobakterií a také 20 druhů aminokyselin, které pomáhají obnovit rovnováhu v těle.

To je ideální pro lidi s nedostatkem zeleniny a ovoce ve stravě, pro lidi s intolerancí laktózy a alergií na mléčné výrobky a pro lidi s nabitým programem a nevyváženou stravou.

 

Určeno pro Vás, kteří se chcete detoxikovat a osvěžit, cítíte se dobře po tučných/smažených jídlech, pokud pociťujete nedostatek  v oblasti syrové zeleniny a fermentovaných potravin k udržení vnitřního tělesného stavu, pokud se chcete starat o vnitřní stav těla a usilujete o zdraví a krásu.

 


 

Jak používat:

  • užívejte 1 až 3 sáčky denně po jídle. 

    Obsah sáčku vsypte do úst a pomalu rozpouštějte v ústech.

  • 30 sáčků v balení 
  • Pro zachování užitečných vlastností nepřidávejte do horkých nápojů

Skladování: do 25 °C, bez přístupu slunečního záření. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Pokud jste těhotná nebo kojíte a užíváte léky,  poraďte se se svým lékařem. 

 

Složení:

Fermented vegetable enzymes (potato starch (produced in Japan), raw sugar, apple, pineapple, radish, burdock root, carrot, onion, potato, shiitake mushroom, green papaya, kiwifruit, yam, turnip, cabbage, parsley, green onion, lettuce, cucumber, Figs, melons, papaya, mangoes, bananas, grapes, strawberries, avocados, pomegranates, tomatoes, Brussels sprouts, radishes, watercress, Chinese cabbage, broccoli, cauliflower, mustard greens, wasabi, mustard greens, kale, Chinese cabbage, bok choy, Kaiware radish, Zhao sai radish, Ta sai, Shandong greens, Tsumami greens, Komatsuna, Rape blossoms, Arugula, Saishin, Carvolonero, Horseradish, Mizuna, Bonito greens, Peach, Peach, Mandarin orange, Watermelon, Loquat, Plum, Garlic, Shallot, Green perilla, Okra, Myoga, bitter gourd, spinach, garland chrysanthemum, salad greens, green leaf, lettuce, purple cabbage, broccoli sprouts, Alfalfa sprout, mustard sprout, mung bean sprout, cress sprout, red bell pepper, green bell pepper, yellow bell pepper, sunny lettuce, Chinese yam, wakame seaweed, plum, lemon, asparagus, persimmon, grapefruit, ginger, celery, blueberry, raspberry, lotus root, tomorrow , beet, corn, cranberry, blackberry, cherry, cherry tomato, mitsuba, mint, chervil, molokhiya, zucchini, passion fruit, Lime, sweet potato, orange paprika, adzuki beans, hijiki, maitake, enokitake, bunshimeji, nameko, mushrooms, oyster mushrooms, king oyster mushrooms, white maitake, eggplants, shallots, iyokan, green beans, udon, shishito peppers, scallions, soybean sprouts, Morocco Beans, lilies, pumpkin, yuzu, sweet summer, mugwort, kelp, taro, kogomi, kumquat, taranome, leek, seaweed, butterbur, ponkan, red bean, cucumber, Kumazasa, soybean, basil, bay leaf, marjoram, oregano, thyme, lemongrass, rosemary, sage), lactic acid bacteria powder (dextrin, lactic acid bacteria), grain koji extract concentrate (indigestible dextrin, brown rice koji extract concentrate, soybean) Koji extract concentrate), fermented grain extract, maltodextrin/vitamin C, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, (contains wheat, soybeans, apples, bananas, peaches, kiwifruit, and yams)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

„Pro Labo Concept“ je vysoce kvalitní značka Inner Beauty pro globální trh od „Esthe Pro Labo“, která je průkopníkem a je známá svými ohromujícími úspěchy v japonském kosmetickém průmyslu, odvětví kosmetických profesionálů.

V Japonsku je „Esthe Pro Labo“ prvotřídní značka Inner Beauty, která je zasloužená a vysoce důvěryhodná celebritami, modelkami, špičkovými herci, profesionálními sportovci a mnoha dalšími lidmi, kteří dbají na krásu a zdraví.

 

Přijímejte prospěšné látky a vylučujte ty škodlivé, tzv „ IN-OUT KRÁSA“

Zdravotní metoda „příjmu (IN)“ a „vylučování (OUT)“, která vrátí vašemu tělu původní krásu.

 

Proč nemoci neustupují, i když lékařské technologie postupují? Důvodem je, že příčiny těchto onemocnění spočívají ve stravě. To je důvod, proč jako značka vnitřní krásy doufáme, že přispějeme k prodloužení zdravé délky života lidských bytostí tím, že snížíme nemoci z potravinových zdrojů tím, že poskytneme tělu a střevům pozitivní látky, fermentované patentované antioxidační nápoje, jelly tyčinky s proteoglykanami a nebo produkty pomáhající obnově buněčné DNA.

 


 

Prioritou dosažení skutečného zdraví a krásy je vyčistit "půdu", naše střevo.

  


 

 

K tomu musíme přijímat živiny a zcela vyloučit škodlivé látky, totiž dosáhnout „úplného trávení“. Pouze úplným trávením může střevo plně plnit své původní funkce "IN-OUT" a pro nás bude zdravotní metodou v éře sytosti.

 

Věříme, že žádná krása neexistuje bez zdraví. Je to 60 bilionů buněk, které tvoří naše zdraví, a hlavní zdroj těchto buněk lze vystopovat až k „POTRAVĚ“.

Zkoumali jsme a studovali zdravotní problémy způsobené potravinářskými aditivy, zbytkovými pesticidy, škodlivými kovy a nadměrnou stravou, se kterými je člověk konfrontován.

 

Naše pečlivě prověřené „výživové a funkční materiály“ mají uživatele uklidnit.

Nashromáždili jsme různé druhy bezpečnostních dat v procesu našeho výzkumu a vývoje produktů.

Náš proces shromažďování dat vede trendy nejen v kosmetickém průmyslu, ale také v profesionálním sportovním a lékařském průmyslu.

 

Nyní jsou naše produkty v Japonsku představeny více než 12 000 firmám, jako jsou kosmetické salony, tréninkové tělocvičny, lékařské kliniky, kadeřnictví a další.

 

A nutnost „vnitřní krásy“ prostřednictvím stravování, která vede ke „zdravé kráse“ zevnitř, je nyní požadována nejen v Japonsku, ale i ve světě.

Věříme, že naším posláním je přispívat ke zdravé kráse světa, prostřednictvím navrhování našich produktů „Pro Lab Concept“.

 


 

Budeme i nadále obhajovat důležitost „vnitřní krásy“ pro svět a přispívat k prodloužení průměrné délky zdravého života.

 

Naše definice „vnitřní krásy“ je heslo:  Jste to, co jíte.

 


 

 

„Krása založená na zdraví“, které lze dosáhnout pouze vyváženou stravou, dostatečným výběrem doplňků stravy a jednou za čas enzymovým půstem.

 

Řízením „Dobrý příjem (IN)“ a „Špatný výdej (OUT)“ se snažíme zlepšit prostředí střev a zlepšit stravovací návyky a usilovat o zdraví a krásu zevnitř těla.